15 ianuarie 2018

Pedofilul din lift le dadea tarcoale copiilor agresati de mai bine de doua luni! Detalii socante despre modul de operare al lui Eugen Stan


Socant, pedofilul politist i-a urmarit pe copii doua luni! Detalii socante despre cum planuia sa ii atace .La o saptamana de la scandalul urias care l-a avut in prim plan pe Eugen Stan, politistul care a mangaiat si sarutat doi copii in lift, ies la iveala tot felul de informatii cutremuratoare! Astfel, se pare ca pedofilul si-ar fi calculat foarte bine pasii si aparitia “intamplatoare” din ascensor a fost, de fapt, planuita in detaliu! (cu cat era platit pedofilul din lift de statul roman) .

Surse din blocul din Drumul Taberei sustin ca pedofilul politist, care este urmarit in alte 15 cazuri de asemanatoare, i-a urmarit pe copii agresati doua luni! El ar fi pus ochii pe micuti si ar fi incercat sa le afle programul, pentru a-i surprinde nesupravegheati!
Socant, pedofilul politist i-a urmarit pe copii doua luni! Ce detalii uluitoare spun vecinii

“Zile intregi nu mi-am revenit in momentul in care am vazut cazul la televizor! Pe omul acesta, pedofilul din lift, l-am vazut de mult timp in zona, pe langa bloc. Initial, nu mi s-a parut o persoana care sa aiba probleme de genul acesta. Parea linistit, saluta pe toata lumea si aveai senzatia ca este un vecin care dorea sa fie amabil, nicidecum un tip care sa agreseze minori! Acum, daca ar fi sa dau timpul inapoi, as vedea cu alti ochi situatia, fiindca barbatul era mai mereu prin zona, exact dupa-amiezele! Sa zic ca sunt vreo doua luni! Se uita la toti copiii si, in special, la fetita si la baietelul pe care i-a pipait, sarutat si mangaiat in ascensor. Era un parculet in apropiere si el statea si urmarea ce se intampla, dovada ca atunci cand a gasit momentul potrivit, a si sarit pe ei! Doamne, ce actiuni bolnavicioase! Acum, imi este frica sa imi las fiii singuri, chiar daca sunt mai mari. Se intampla atatea nenorociri in tara asta incat nu stim ce sa mai facem si cum sa ne mai comportam”, a dezvaluit o persoana din imobilul din cartierul bucurestean.Marturiile surselor din Drumul Taberei sunt incredibile si par sa demonstreze faptul ca Eugen Stan incerca sa actioneze in zona de mai multa vreme, mai ales ca el locuia in Magurele, si conform presei, acolo avea tot felul de lucruri compromitatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu