8 ianuarie 2018

DECLARATII EXCLUSIVE ! Gabriela Cristea revine din NOU pe sticla ! Cand si cum ! DETALII IN ARTICOL


Bianca Drăguşanu vs. Gabriela Cristea este ”meciul” începutului de an! Proaspăta mămică trebuia să revină pe sticlă din ianuarie, însă înlocuirea Biancăi Drăguşanu la ”Te vreau lângă mine” stă sub semnul întrebării. 


Gabriela Cristea şi Bianca Drăguşanu sunt ţinute în şah de turcii de la Kanal D. Au mai rămas 24 de ore până la revenirea din vacanţă şi Bianca Drăguşanu nu ştie dacă va avea în continuare scaunul de prezentatoare de la ”Te vreau lângă mine”, aşa cum nici Gabriela Cristea nu este sigură de faptul că ea va fi cea care va intra luni, în direct, în calitate de moderator al emisiunii.


In EXCLUSIVITATE pentru gazetamondena.ro , stam de vorba  proaspata mamica ,Gabriela Cristea care isi anunta fanii ca in curand revine pe micile ecrane '' Prefer sa nu comentez despre Biana Dragusanu ,imi rezerv locul asa cum toata lumea ma cunoaste ca si om de televiziune ,insa ii anunt prin intermediul atat televiizunii cat si prin intermediului dvs ca in curand o sa revin la propria emisiune care m-a facut cunoscuta '' a declarat Gabriela Cristea pentru Gazeta Mondena . 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu