12 iunie 2017

Imagini din apartamentul Sofiei Vicoveanca! Valoreaza in jur de 60.000 de euro si este plin cu obiecte traditionale din Bucovina si cu romane clasice! FOTO!

Doamna cantecului folcloric romanesc, Sofia Vicoveanca, duce o viata linistita, departe de forfota Capitalei. Artista locuieste in Suceava, intr-un apartament cu patru camere, cochet, plin cu obiecte dragi sufletului ei.
Pasionata de lectura, solista are o biblioteca bogata, cu romane clasice, de dragoste, pastrate impecabil, sa le citeasca fara eforturi si nepotii ei.O alta mare pasiune a cantaretei de muzica populara o reprezinta florile, protagonista noastra avand zeci de ghivece, in toate camerele sale, dar si pe hol, la intrare.
Una dintre incaperi este destinata costumelor populare si altor obiecte traditionale emblematice ale Bucovinei, iar din casa indragitei interprete de muzica populara nu lipsesc nici icoanele. Vedeta este credincioasa, tine toate posturile si merge des la manastiri, la fel ca majoritatea romanilor din partile acelea ale tarii.
Apartamentul de patru camere al solistei se afla in centrul orasului si valoreaza in jur de 60.000  de euro. Sofia Vicoveanca si-a construit si o vila spatioasa, cu o gradina mare, in localitatea ei natala din Bucovina, dar se retrage acolo rar, cand are cateva zile libere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu