10 aprilie 2017

Florin Salam cântă printre dj-i la Outernational Days

Imagini pentru florin salam

Dacă în ultimii ani l-a cam părăsit inspiraţia şi numele său a fost legat numai de controversate scandaluri, Florin Salam încearcă să-și spele imaginea amestecându-se printre dj-ii și turpe din toată lumea. Salam este pe afișul Festivalului internațional ”Outernational Days” (7-9 iulie, Grădina Uranus).
florin salam canta la Outernational Days
Muzica lui Florin Salam își va face loc printre discuții tematice, ateliere, dezbateri, filme documentare și prezentări, manelistul și trupa sa fiind pe lista artistilor care vor urca pe scenă în prima zi a festivalului.Outernational Days 2 va aduce pe scena culturală a Bucureștiului o suită de ansamble, trupe și muzicieni din întreaga lume – Kenya, Niger, Turcia, Senegal, Liban, dar și Europa (Germania, Austria, Elveția și România) și Statele Unite ale Americii. Doug Shipton (Marea Britanie), Mazen Kerbaj (Liban), Ogoya Nengo (Kenya) și Rabih Beaini (Liban) dar și manelistul se numără printre noii artiști confirmați la Outernational Days 2.

Recent deposedat de vameșii americani de 100.000 dolari, sumă nedeclarată cu care dorea să iasă din Statele Unite, și luat în derâdere pentru faptul că nu a fost băgat în seamă de Goran Bregovic după lansarea albumului “Champagne for Gypsies (asta după ce manelistul s-a lăudat că va cânta alături de celebrul artist în toată Europa), Salam vrea să demonstreze că se poate ridica la nivelul spectacolelor elitiste. În urmă cu zece ani Salam a concertat alături de Orchestra Simfonică Bucureşti şi Paula Seling, pe scena Sălii Palatului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu