3 aprilie 2017

Diana Dumitrescu, din nou în rochie de mireasă: „Viața mea acum e minunată”


Nunta este un eveniment important în viața fiecărei femei. Astfel, târgul de nunți de anul acesta, ce și-a deschis porțile astăzi ar putea satisface și cele mai pretențioase gusturi cu privire la ziua cea mare. Mariage Fest  a debutat astăzi cu un show inedit, a cărui gazdă a fost Andrei Duban. Actrița Doinița Oancea a lansat colecția sa „Infinity Puzzle Concept”, ce poartă semnătura casei sale de creație vestimentară intitulată, sugestiv, „Atelier de Frumos”. Cei prezenți la eveniment au avut parte de o surpriză uriașă. Alături de minunatele modele ale Doiniței, pe podium au defilat și Diana Dumitrescu și Rona Hartner. 

Prezentarea rochiilor de mireasă s-a încheiat într-un mod inedit. Diana Dumitrescu, ajutată de Doinița Oancea a aruncat buchetul de mireasă spre fetele ce urmează să se căsătorească anul acesta. 

Câștigătoarea a primit un inel cu diamant ce sigur îi va aduce noroc în căsnicie, după cum a declarat Doinița Oancea. Imediat după terminarea show-ului, cei prezenți au putut admira toate standurile pe care Palatul Parlamentului le-a găzduit și, de asemenea, s-au putut bucura de numeroasele oferte de Black Friday în materie de rochii de mireasă, excursii, verighete, locații și multe altele.
Deși a trecut printr-un divorț, Diana Dumitrescu a strălucit pe podium într-o rochie de mireasă stil prințesă, pe care Doinița Oancea a creat-o special pentru ea. Întrebată dacă se gândește să îmbrace din nou rochia de mireasă, Diana Dumitrescu ne-a declarat că nu-și mai face planuri și că, în prezent, viața ei este așa cum își dorește. „Nu mă gândesc acum să mai îmbrac rochia de mireasă. Și nici planuri nu-mi mai fac. Viața mea acum e minunată, e așa cum îmi doresc și mă bucur de fiecare clipă, pentru că azi ești, mâine poți să dispari”, ne-a spus Diana Dumitrescu. „Acum sunt la teatrul Excelsior, unde am și multe piese. Lucrurile s-au așezat în viața mea și mă bucur că sunt înconjurată de oameni minunați. Nu o să renunț niciodată la actorie,  iubesc să fac asta”, ne-a mai spus Diana Dumitrescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu