7 martie 2017

Mama Madalinei Manole a murit in bratele fratelui cantaretei. Marturii emotionanteInca o drama in familia Manole! Mama “fetei cu parul de foc” s-a stins din viata in acest weekend la Spitalul Municipal din Ploiesti.. Eugenia Manole a murit in bratele fiului ei, Marian Manole.“M-am dus sambata seara la mama in vizita. Era singura in salon. Mi-a murit in brate. si-a dat ultima suflare la mine in brate. Daca nu ma duceam, murea singura”, a spus Marian Manole .

Potrivit acestuia, tatal Madalinei Manole a aflat abia duminica dimineata despre moartea sotiei sale.

“Tata e sub tratament. Acum un an a suferit un accident vascular cerebral. Mama l-a pus pe picioare. Am putut sa-i spun abia duminica dimineata ca mama a murit", a afirmat Marian Manole.

“Va fi inmormantata marti in cimitirul Bolovani, langa surorile si parintii ei. Nu e langa Madalina. Slujba va incepe la ora 12.00", a spus fratele Madalinei Manole.

Eugenia Manole avea 72 de ani, Recent, a suferit o interventie chirurgicala complicata care a imobilizat-o la pat. Se pare ca femeia avea cancer la plamani, pe care medicii i l-au depistat in urma cu aproape doua luni.

Mama Manole s-a stins inainte sa-si indeplineasca o mare dorinta, aceea ca in luna iulie a acestui an, sa faca parastasul de sapte an al interpretei care s-a stins din viata in vara anului 2010.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu