6 martie 2017

Mădălina Ghenea este însărcinată!

madalina-ghenea
Mădălina Ghenea îl va face tătic pe iubitul miliardar Matei Stratan. Ei sunt împreună din primăvara lui 2016 .Inevitabilul s-a produs! După o relație presărată numai cu lapte și miere, dovezi de dragoste, vacanțe romantice în locuri exotice și fotografii ca de revistă, Mădălina Ghenea și Matei Stratan și-au dus iubirea la nivelul următor: vor deveni părinți. Frumoasa olteancă are și dovada la purtător, o burtică proeminentă, pe care și-a afișat-o pe coperta revistei trimestriale “The Art of Living”, în numărul care se va lansa pe piață mâine, 3 martie. Se pare că Mădălina se află în ultimul trimestru de sarcină, reușind să păstreze secretul atâta timp, cu multă iscusință.

În decembrie 2016, când Mădălina era deja gravidă, i-am fotografiat împreună la un celebru magazin de mobilă din Băneasa. Au poposit mai bine de trei ore printre rafturile cu mobilă, au analizat împreună toate dormitoarele expuse, paturi, saltele, şifoniere, dovadă că erau interesaţi să își facă un cuibușor al lor. Mădălina s-a refugiat în braţele lui Matei Stratan după o relaţie de nici 40 de zile cu designerul german Philipp Plein. La rândul lui, chipeşul Matei a avut şi el nume celebre pe lista cu iubiri: actriţa Laura Cosoi, Andreea Joiţa şi designerul Mădălina Dorobanţu.
Madalina Ghenea, the model linked to Leonardo DiCaprio, in a photoshoot for lingerie company LASCANA


Anul trecut, la sfârșitul primăverii, în viața Mădălinei Ghenea (28 de ani) a intrat acel Făt-Frumos, pe care olteanca l-a căutat și l-a așteptat toată viața. Matei Stratan (29 de ani) nu a venit pe cal alb, ci la volanul unui Porsche 911 Turbo, de 160.000 de euro, dar Mădălina nu a fost câtuşi de puţin deranjată. Cei doi îşi consumă povestea de amor pe ruta Bucureşti-Milano, Matei fiind mereu în Italia, alături de Ghenea, atunci când aceasta are de onorat proiecte legate de modelling sau de actorie. Dar şi în Bucureşti i-am surprins de nenumărate ori, mai ales la vila părinţilor lui Matei, semn că frumoasa din Slatina e bine văzută şi bine primită de “socri”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu