20 martie 2017

În ciuda sărăciei, actrița Marilena Chelaru conchide: ”Viața e frumoasă!”Două decenii pe scenă, o viață dedicată publicului amator de teatru, umor ori meloman și un viitor profesional incert. Este povestea profesiei actriței și cântăreaței Marilena Chelaru care, în lipsa rolurilor, își trăiește viața în modestie, fără să-și plângă condiția și drama financiară. Ba chiar îi urăște pe cei din branșă care se lamentează o duc rău. ”Viața e frumoasa!”, conchide artista.Cea mai importantă activitate a Marilenei a rămas una de suflet, momentele umoristice alături de grupul Vouă în componența căruia s-a întors, trupă care, pe 8 martie a.c, a împlinit 35 de ani. Până când regizorii ori directorii de teatre își vor aduce aminte de ea, Marilena face haz de necaz alături de colegii săi căci, așa cum susține, cu buna dispoziție a sa molipsitoare, ”să râzi e un lucru bun, face bine.”

Fost dascăl (a educat și învățat copii timp de 13 ani), apoi profesor de actorie, artista nu exclude faptul să se întoarcă la catedră, în învățământ, asta și pentru un venit constant. ”M-am gândit la asta însă acum, sincer vorbind, vreau să trăiesc o perioadă de lene, nu mi-e rușine să spun asta. Nu mor de foame cum s-a spus, că îmi vând propriile tablouri pictate cu mâna mea pentru a supraviețui. Nici pe departe. Pictez când am chef, pentru că-mi place, și în niciun caz pentru a face o afacere din asta. Pictez pentru că-mi face bine”, ține să specifice Marilena Chelaru. Artista ne-a asigurat că probeleme sale de sănătate s-au stabilizat în ultima perioadă, mai ales după o recentă operație laparoscopică.

În vârstă de 57 de ani, actrița școlită de Ioan Cojar și Gelu Colceag, de asemenea de regretata solistă de muzică ușoară Mihaela Runceanu, Marilena a venit în grupul umoristic Voua, cu care a avut o lungă activitate, în perioada când era studentă la actorie, la începuturile anilor 90. Pe atunci era colegă și cu alți studenți ai Academiei de Teatru și Film, Maria Buză, Marius Florea Vizante ori Gheorghe Ifrim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu