7 martie 2017

Cutremurator. Mesajul dureros al fiului MIrabelei Dauer pentru mama saMirabela Dauer are un fiu in varsta de 40 de ani, care insa nu o recunoaste de mama. Artista a fost separata de fiul ei pe cand acesta avea numai 2 ani si relatia lor s-a deteriorat de la vizita la vizita.Dupa un mariaj scurt cu Willi Dauer, Mirabela s-a maritat cu regizorul Dan Traian Popovici. Au avut un fiu, Dan Alexandru Popovici, zis Nanu, s-a născut la câteva zile după cutremurul din 1977. Casnicia s-a terminat insa destul de repede deoarece, spune artista, sotul era violent, iar relatia cu soacra nu era deloc stralucita. Regizorul a sustinut insa la proces ca sotia l-a inselat intr-unul dintre turneele la mare si ca, mai mult, a prins-o chiar el in pat cu un chitarist. Chiar a adus si martori in acest sens, asa ca instanta i l-a incredintat lui pe Nanu. Atunci acesta avea doar doi ani.
Mirabela l-a revazut 10 ani mai tarziu. Ea sustine ca tatal ei a murit de durere ca si-a pierdut nepotul. „Tatăl meu a parlizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul şi a văzut ce tristă eram, atâta tristreţe a adunat în el…S-a întors cu faţa la perete şi a murit.”, a povestit, la un moment dat artista, potrivit Fanatik.

Alexandru a fost crescut de noua sotie a lui Popovici. Până când Nanu a împlinit 18 ani, Mirabela i-a plătit acestuia pensie alimentară, dar întâlnirile lor erau din ce în ce mai rare. „Eu nu o consider pe Mirabela mama mea, ci o solistă de muzică uşoară care îmi este datoare cu nişte bani”, a declarat Nanu .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu