8 februarie 2017

'' Trăiesc prin muzica populară“ ! Vezi ce cantareata de muzica populara spune asta ! FOTO / VIDEOFOTO : Magic Photo Events 

Anca Papik  este o cantareata de muzica populara din judetul Bihor,aceasta sustine ca  sa nascut cu cantecul si jocul popular bihorean.

In EXCLUSIVITATE pentru ziarul gazetamondena.ro , cantareata de muzica populara Anca Papik ne vorbeste despre cariera artistica profesionala dar si cum a debutat , si cine ia fost mentorul in muzica si cum pe proprile ei forte a devenit o stea a muzici populare din Bihor  '' De foarte mult timp am simtit ca este timpul sa imi arat calitatile vocale si sa arat calitatile mele vocale si de aici a pornit drumul spre muzica ,aici am cunoscut oameni frumosi care m-au impins spre aceasta cale a folclorului romanesc ,am cunoscut multi oameni care au experienta in muzica si chiar ei imi ziceau ca sa continui spre muzica si sa nu ma abat spre alceva si sa fac ceva cu muzica ''a declarat Anca Papik pentru Gazeta Mondena.


FOTO : Magic Photo Events 

Totuşi, pasiunea pentru muzica populară şi-a pus amprenta pe destinul bihorencei , care a continuat să cânte la petreceri. „Am urmat cursuri de specialitate si asa am inceput sa completez muzica cu activitatea pe care o am pentru ca eu impart muzica si cu serviciul ,ce e drept ca muzica imi da fiori si multe aplauze din partea multor oamenii care ma iubesc ca si interpet ,am intalnit oamenii frumosi la petreceri care ma asaltau cu felicitari si aplauze si asa am inceput sa devin cunoscuta in zona mea  '' , completează Anca Papik pentru Gazeta Mondena. 


Interpreta de muzica populare sustine sus si tare ca intr-o zi va veni si soarele pe strada ei si ca o sa scoata si un album muzical '' Mi-ar plăcea să imprim un CD cu melodii populare din zona noastră. Poate în viitor va fi posibil acest lucru. E mult de muncă pentru că vreau ca acest compact disc să conţină muzică adevărată. Vreau să înregistrez cu orchestră live, să iasă perfect '' a conchis cantareata de muzica populara .


(Marius Baldovin )

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu