23 februarie 2017

Sanda Ladoși director adjunct intermiar la Cricul Globus

sanda-ladosi-circul-globus
Sanda Ladoşi va fi director adjunct interimar, responsabil cu domeniul artistic al Circului Globus din Bucureşti. Decizia a fost luată de primarul Gabriela Firea, după ce au fost interzise numerele de dresură de animale și vechea conducere a fost demisă.

Bogdan Stanoevici este de profesie actor. A fost secretar de stat în Ministerul Culturii în perioada ianuarie – decembrie 2015. Înainte de a ocupa această funcţie, Stanoevici a fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni în Guvernul Victor Ponta. Acesta și-a exprimat dorința de a readuce circului magia de altădată. “Sub cupola Circului îmi doresc să putem crea o altă lume, mai bună și mai frumoasă, în care mici și mari își doresc să se regasească pentru cateva clipe de visare, pentru câteva clipe într-o altă lume, pentru câteva clipe în Lumea Magică a Circului”.

Și Sanda Ladoși, cunoscută mai ales pentru postura de solistă, s-a declarat încântată. Fosta reprezentantă a României la Eurovision va avea pe mână partea artistică a Circului Globus.

“Este o provocare pe care o aşteptam. După 30 de ani în care scena a fost casa mea, a venit momentul să împărtăşesc toată experienţa acumulată cu un colectiv nou, cu o echipă de profesionişti. Circul înseamnă pasiune. Pasiune pentru perfecţiune, pasiune pentru a fi mai bun, mai creativ, de la un spectacol la altul. Pasiunea pentru artă, pentru spectacol, va fi cea care ne va conduce în regândirea conceptului actual de circ. Vom porni de la zero, dar, alături de artiştii desăvârşiţi de la circul Globus, vom arăta în curând un spectacol nou, care îi va ţine cu sufletul la gură pe spectatori din primul, până în ultimul moment. Sunt o veche admiratoare si prietenă a Circului Globus, şi am certitudinea că, prin dăruire şi respect reciproc, echipa va atinge multe obiective ambiţioase. Este promisiunea pe care o facem publicului”, a spus și Sanda Ladoși.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu