9 februarie 2017

Radu Vâlcan, petrecere surpriză la aniversarea a 40 de ani

Imagini pentru radu valcan
Recent întors din Thailanda, locul în care s-a filmat cel de-al treilea sezon al emisiunii „Insula iubirii”, Radu Vâlcan a primit cel mai frumos cadou. Pentru că actorul împlinește astăzi frumoasa vârstă de 40 de ani, soția sa, Adela Popescu, a pus la cale detaliile pentru o petrecere surpriză.Dacă actorul și-ar fi dorit să-și petreacă ziua de naștere alături de Adela și de fiul lor, Alexandru, fără niciun alt plan, se pare că soția sa l-a uimit din nou. Între serviciu și îngrijirea copilului, Adela și-a făcut timp și pentru a organiza o petrecere ca la carte că doar, o dată în viață împlinește Radu 40 de ani.
16602661_1529970413698914_5714604234796560879_n
” El a spus că vrea să plecăm undeva doar noi trei. Eu am dat din cap că da. În timpul ăsta puneam la punct detaliile unei petreceri surpriză, prima din viața lui. Trebuia să marcăm frumos schimbarea prefixului.  Prietenii cei mai buni echipați ca la circ, cu coifuri, fluiere, și alte kichosenii, într-o locație cosy cu mâncare bună, vinuț pe măsură și tort de la bunica -ingredientele perfecte pentru o seară foarte frumoasă. La mulți ani, dragostea mea! Să râdem mult în continuare și să ne creștem puiul cât putem noi de frumos! ”, a scris Adela pe Facebook.

Cel mai frumos cadou pe care l-a primit până acum de la Adela este băiețelul lor. Poate că aniversările viitoare vor veni cu vestea că familia lor se va mări, întrucât actorul și-a exprimat dorința de a avea încă doi copii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu