27 februarie 2017

Natalie Imbruglia va concerta la București

natalie-imbruglia
Australianca Natalie Imbruglia, cea al cărei mare success, ”Torn” s-a auzit pe întreg mapamondul, va concert ape 29 aprilie la o mare sală de evenimente din Herăstrău.Solista, în vârstă de 41 de ani, promovează la nivel international un concept concertistic inedit, acustic, serie de spectacole care va începe la Moscova, pe 22 aprilie și va cuprinde orașe din Marea Britanie, Italia, Croația, Ucraina, Polonia, Germania și Danemarca. Natalie jane Imbruglia a devenit cunoscută în întreaga lume în urmă cu zece ani, cu reinterpretare a piesei ”Torn” lansată de formația rock Ednaswap ce i-a adus numeroase premii importante precum “MTV Video Music Award for Best New Artist”, “MTV Europe Music Award for Best Song”, “Brit Awards for International Newcomer & Female Solo Artist” precum si trei nominalizari la premiile Grammy. Biletele vor fi puse în vânzare începând cu 10 februarie, iar prețul lor variază între 90 ron și 170 ron.
natalie-imbruglia
Actriță, cântăreață și fotomodel, Natalie Imbruglia face parte din trioul feminin pop-rock “Natalie Imbruglia – Alanis Morissette – Sheryl Crow” ce a dominat în anii ’90 televiziunile și radiourile din întreaga lume. Materialele sale au fost vândute în zeci de milioane de exemplare pe întregul glob, iar albumul de debut “Left of the Middle” deține în continuare recordul pentru “Best selling debut album by a pop/rock/alternative female artist”. În 2004, Natalie a fost clasată pe locul 6 în topul celor mai frumoase femei ale tuturor timpurilor, iar cariera sa cinematografică i-a adus roluri în pelicule de succes precum “Johnny English” (2003), “Closed for Winter” (2009) sau Underdogs (2013).

Cel mai recent album al artistei, “Male”, a fost lansat în vara anului 2015 și este o încercare inedită și curajoasă de a reinterpreta într-o manieră feminină și delicată nu mai puțin de treisprezece piese compuse și cântate de voci bărbatești celebre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu