8 februarie 2017

Mariaj rock’n’roll! Marian Ionescu și Octavia Geamănu au sărbătorit 2 ani de la cununie la Galați, cu ciorbă de burtă de pește

Imagini pentru octavia geamanu si marian ionescu
Prima oară de când a devenit mămică, Octavia Geamănu s-a rupt de îndatoriri și i-a fost alături soțul său, Marian Ionescu, care a concertat vineri, cu Direcția 5, la Galați. Motivul? Cei doi au sărbătorit doi ani de la cununia lor, eveniment ce a umit întreaga lume muzicală, căci a fost stabilită ad-hoc, în orașul de pe Dunăre.

Imagini pentru octavia geamanu si marian ionescu

O cununie spontană, care a avut loc nu în Las Vegas cum se întâmplă, ci la Galați, unde, ca și acum, a cântat trupa însurățelului și la care au participat doar sora vedetei de televiziune, primarul, soliștii grupului- Tony Șeicărescu și Cristi Enache-, de asemenea, tobarul Marius Keseri, chitaristul Nicu Damalan și tehnicienii echipei. Paradoxal, niciunul din viitorii miri nu era original din Galați, Octavia este născută la Târgu Jiu iar Marian Ionescu este bucureștean.

”Am vrut să vin la Galați, am împlinit doi ani de la cununie. Andrei a rămas acasă cu mama și nu a plâns deloc”, ne-a spus Octavia (32 ani) care a cântat din public toate piesele Direcția 5 și care a ajuns la concluzia și că micuțul lor, de doar trei luni are două melodii preferate din repertoriul formației-”Balerina” și ”Uneori”.
Imagini pentru octavia geamanu si marian ionescu
Marian i-a înștiințat pe spectatori că respecticul concert nu a fost stabilit la întâmplare, că are o mare valoare sentimentală și emoțională și a fost aplaudat pentru asta.

Cei doi au petrecut intim, a doua zi, la un cochet restaurant pescăresc de pe malul Dunării, unde au servit specialitatea casei, una foarte rară, ciorbă de burtă de pește.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu