21 februarie 2017

Mama Deliei: „Se chinuie cu tratamente de fertilitate”

gina-matache
Are 35 de ani, o căsnicie stabilă, o carieră de succes și niciun plan de a deveni mamă. Cel puțin asta era ceea ce știam noi despre cântăreața Delia. Mama sa, însă, a dezvăluit că lucrurile stau ușor diferit față de ce se vehicula prin presă.Invitată în emisiunea lui Mihai Morar, mama Deliei a dezvăluit că fiica sa se luptă să devină mamă, apelând la tratamente de fertilitate, deși, public, artista n-a declarat public că și-ar dori să facă acest pas prea curând.

”În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. (…) S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”, a mărturisit femeia (min. 10:00), în premieră, la emisiunea ”Răi da’ Buni”, de la Antena Stars, moderată de Mihai Morar.
deliaa
O declarație sinceră, care a fost cu adevărat surprinzătoare, căci Delia n-a vorbit niciodată despre aceste tratamente pe care le-ar urma. Ba chiar, artista a declarat și cu alte ocazii că nu-și dorește sau nu e încă pregătită să devină mamă. Artista este căsătorită de cinci ani cu Răzvan Munteanu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu