6 februarie 2017

Lora s-a retras din Selecţia Naţională


Imagini pentru lora
Organizatorii Eurovision România au luat act de retragerea din preselecţie a piesei ”I know”, interpretată de Lora.Printr-o adresă adresată organizatorilor Selecţiei Naţionale 2017, reprezentanţii Mediapro Music au transmis solicitarea de retragere din concurs, fără a menţiona motivele care au stat la baza deciziei, mulţumind însă „întregii echipe TVR pentru profesionalismul de care a dat dovadă şi pentru susţinerea oferită”.
Imagine similară
”Piesa Lorei este una dintre melodiile scrise de cei nouă compozitori străini care au avut încredere în preselecţia organizată de Televiziunea Română, anul acesta”, a declarat Iuliana Marciuc, producătorul Eurovision România.
„M-a bucurat foarte mult înscrierea ei în concurs, ca şi a celorlalţi tineri aflaţi în topurile muzicale. Regret retragerea unei piese bune, care avea cu siguranţă şanse să acceadă în finală, cu atât mai mult cu cât ea s-a calificat în semifinală printre primele locuri”, a mai adăugat Iuliana Marciuc.
Imagine similară
Eurovision România continuă, zilele următoare, cu difuzarea audiţiilor din cadrul preselecţiei, într-o serie de emisiuni la TVR. Show-ul începe duminică, 5 februarie şi va fi difuzat zilnic, până sâmbătă, 11 februarie, la TVR 2, TVR HD, TVR Moldova şi TVR Internaţional, de la ora 20.00.

Duminică, 12 februarie, la TVR 2, în cadrul unui show live, juriul va dezvălui numele celor 15 semifinalişti ai Selecţiei Naţionale 2017. Emisiunea va fi transmisă în direct, de la ora 20.00 şi pe TVR HD, TVR Moldova şi TVR Internaţional.
Imagini pentru lora
România a fost descalificată în 2016 de la Eurovision din cauza datoriilor de peste 10 milioane de euro pe care Televiziunea Română le avea la European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din lume şi totodată organizatorul competiţiei muzicale. Prin urmare, Ovidiu Anton, care a câştigat Selecţia Naţională cu piesa „Moment of Silence“

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu