20 februarie 2017

Concurentă-surpriză la noua emisiune „Uite cine dansează!”

Anca Serea (1)

Vedetă de televiziune și mamă a cinci copii, această concurentă a răspuns afirmativ provocării postului Pro TV, acceptând să participe la emisiunea Uite cine dansează!, show care va începe în primăvară.

Participarea în calitate de concurent la show-ul Uite cine dansează! reprezintă o provocare pentru Anca Serea, căci despre ea este vorba, deoarece iubește dansul, însă nu a avut ocazia până acum să fie într-o astfel de competiție.”Mă bucur că Pro TV mi-a dat ocazia să particip la această emisiune. Sunt convinsă ca va fi o experiență unică pentru mine! Sunt foarte emoționată și nerăbdătoare să-mi cunosc partenerul de dans și am încredere că vom funcționa ca o echipă. Nu am mai dansat până acum profesionist, dar faptul că sunt îndrăgostită de muzică mă va ajuta să creez o poveste frumoasă cu fiecare dans.”, a spus Anca Serea despre participarea la Uite cine dansează!.

Anca este nerăbdătoare să înceapă antrenamentele și repetițiile, este extrem de optimistă și își dorește ca această nouă experiență să fie una plină de bucurie și energie. ”Nu-mi propun cu orice preț să câștig, voi dansa cu multă bucurie și energie și sper ca cei de acasă să simtă acest lucru! Am învățat să mă bucur de fiecare zi și pornesc cu mult optimism la drum. Abia aștept prima emisiune, aștept să-mi îmbrățișez colegii și să ne bucurăm împreună de faptul că suntem în această competiție!”, a continuat Anca.
Anca Serea (3)


Anca a fost fotomodel și a prezentat știri din sport, are o viață extrem de discretă și o familie numeroasă. Este căsătorită cu cântărețul Adrian Sînă și are cinci copii care sunt alături de ea și o susțin în tot ceea ce face.

În această primăvară, Anca Serea va intra în competiția Uite cine dansează! și va aduce, împreună cu partenerul ei, dansuri și coregrafii pline de eleganță, mister și pasiune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu