8 februarie 2017

Concert caritabil pentru o cunoscuta cantareata de la noi din Romania ! Vezi cine e cantareata care traieste o adevarata drama

Fotografia postată de Covasint Evenimente.
Arădenii sunt aşteptaţi în data de 19 februarie 2017 ora 16,00 la Teatrul de Marionete, la un spectacol caritabil pentru cântâreaţa de muzică populară Mihaela Suciu, care are nevoie urgent de ajutorul nostru pentru o operaţie.
Fotografia postată de Florica Pusa Tamas.
La acest spectacol vor participa soliştii vocali : Adriana Pestean, Sorin Branc, Nelu Barna, Stefan Muntenas,Ioana Luguzan Roxin, Simona Briscan, Ghita Onofrei, Bogdan Branc (concurent la emisiunea tv. Romanii au Talent 2017 ), Corul Naşterea Domnului din Arad şi Ansamblul de dansuri Druscelile din Bîrsa şi solista Ans. Roberta Tomsa. Orchestra este condusă de maestrul Florin Ardelian. „Pentru a îngriji un copil cu probleme de sănătate este importantă sănătatea personală. Dar uneori omul este încercat de neprevăzut, având nevoie la rândul său de ajutorul semenilor ... În astfel de situaţie se află şi colega noastră Mihaela Suciu. Vă aşteptăm la spectacolul caritabil pentru a întinde o mână de ajutor”, spun prietenii solistei. Donaţii se pot face şi în Conturi Umanitare la BCR. Ron - RO85RNCB0662070212200001 şi Euro - RO58RNCB0662070212200002 pe numele Suciu Mihaela.
Fotografia postată de Marius Baldovin II.

sursa : adevarul de arad 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu