6 februarie 2017

Ce ocupații au avut soliștii înainte de celebritate

Imagini pentru adrian minune copil

Minune a debutat la ”Cântare României”

Puțin se pot lăuda ca Adrian Minune că, înainte să cunoască faima, au dat examen, promovat și s-a afirmat la ”Cântare României” în 1988. Era cel mai important concurs artistic național în regimul comunist și micul Adrian a fost finalist pe municipiu.Mergeam cu ocazia ori autobuzul însă merita. La 14 ani ani câștigam mai mult decπt un angajat la stat, întrețineam toată familia”, își aduce aminte solistu de perioada sa de început, când căra un acordeon greu și cânta la nunți ori botezuri.Acum, când este unul din actorii de avangardă ai celui mai important teatru din oraș, salută actualii paznici, foștii săi colegi.

Anna Lesko a ajuns în România ca dansatoare
Imagini pentru ana lesko
Anna Lesko ascunde o parte a trecutului său, perioada când a ajuns în România, la 17 ani, cu o trupă de dans modern. Una din legendele mondene spune că însuți Radu Mazăre a cumpărat-o pe actuala solistă fostă dansatoare de la un club de strip-tease din Constanța.

Liviu Guță a debutat cântând în ….lagăr de refugiați de lângă Viena
Imagini pentru liviu guta
Prima cântare cu audiență mare a lui Liviu Guță a fost într-un lagăr de refugiați sârbi de lângă Viena, cu piesa ”Frate, frățiorul meu” (Generic). ”Cântam în fiecare dimineață la stație, după rugăciunea munsulmanilor, imanul la 8.00, eu de la 9.00. Recitalul s-a repetat timp de 6 luni. ”Ascultau piese românești cântate de mine deopotrivă sârbi, croați, albanezi”. După ce a lucrat câțiva ani la o fermă de lângă Belgrad, manelistul a ajuns în Austria fraudulos, datorită escaladării războiului din Kosovo, însă a fost prins de grăniceri și trimis în lagăr.

Mihai Mărgineanu cânta de plăcere, la chefurile prietenilorImagini pentru mihai margineanu
De profesie inginer, unul cu destulă experiență profesională, Mihai Mărgieanu cântă de-o viață, însă nu s-a gânditi niciodată că asta va deveni principala sa sursă de venit. Artistul (43 ani) a debutat târziu, la 37 de ani, iar până la consacrarea sa a avut propria firmă de construcții și ridica blocuri.

Lora a cântat la o cârciumă din Galați
Imagini pentru lora
Înainte să înnebunească bărbaţii din întreaga ţară cu formele ei bine lucrate de Mama Natură, Lora i-a zăpăcit pe iubitorii de muzică de petrecere din Galaţi, oraşul său natal. Pentru Lora, cea mai uimitoare transformare de la “Te cunosc de undeva”, emisiune la care a participat, ar fi propriul rol din urmă cu 11 ani. Acţiunea s-ar petrece într-un local de pe faleza Dunării, unde fosta membră a trupei Wassabi obişnuia să cânte repertoriul clasic de cârciumă: muzică uşoară, muzică de petrecere şi, în special, manele. Din toată clientela pestriţă, unul dintre foştii ei colaboratori îşi aminteşte că blonda primea cele mai grase bacşişuri de la… damele de companie.

Ilie Micolov a fost electrician la Teatrul de revistă Constantin Tănase
Imagini pentru ilie milcov
Autorul nepieritorului șlagăr ”Dragoste la prima vedere”, solistul Ilie Micolov a debutat în programele Teatrului de Revistă ”C. Tănase”. Unde, înainte ca talentul să-i fie descoperit de marele Luigi Ionescu, Micolov fusese angajat ca electrician și operator sunet.


Vasile Calofir a repetat primele roluri pe scena TNB, nopțile, căci era paznic al teatruluiImagini pentru vasile calofir
Unul dintre cei mai solicitați actori din noua generație, înainte să chipul său să fie întâlnit pe scene, la televizor, Vasile Calofir a locuit luni bune în Gara de Nord. Iar apoi a devenit paznic la Teatrul Național, loc unde, noapte de noapte, se pregătea pe scenă, singur cuc.

Roxana Ionescu a fost refuzată la preselecția pentru un grup de sexy dansImagini pentru roxana ionescu
În perioada când dorea să se afirme sub orice fel, cea care a rămas cunpscută drept ”Mama natură”, Roxana Ionescu s-a prezentat la un casting pentru Flamingo Girls. Însă nu a reușit să-l impresioneze pe șeful trupei, Corneliu Păsat.


Bebelușa Oana și Adelina Pestrițu foste animatoare în cluburi din Ibiza
Imagini pentru bebelusa oana
Amândouă starletele și-au făcut pionieratul profesional ca dansatoare sezoniere în celebre cluburi din capitala de vară a Europei, Ibiza. Carierele lor nu au fost de lungă durată căci au reușit să prindă în țară slujbe mult mai decente. Divele n-au vrut să vitregească audiențele din Ibiza și, anual, s-au ocupat cu recrutarea tinerelor românce pentru fosele lor posturi de animatoare.
Imagini pentru adelina pestritu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu