20 februarie 2017

Ce i-a interzis Andreea Marin fiicei sale, Violeta


Andreea Marin este o mama model, isi doreste mai ales sa-i fie prietena fetitei ei, Violeta, insa nu uita ca rolul ei este si de a impune limite, acolo unde este cazul. Asa ca Violeta are o interdictie importanta, chiar daca alte fetite de varsta ei nu au parinti la fel de stricti.


Fosta zana a suprizelor a aratat in nenumarate randuri ca Violeta este cea mai importanta persoana din viata ei. Asa ca, de cele mai multe ori, ii indeplineste toate dorintele. Mai putin una. Violeta, la cei aproape 10 ani, are interzis la trusa de machiaj a mamei. Jurata de la emisiunea „Uite cine dansează” susține că Violeta nu a luat contact cu produsele cosmetice, ci doar a urmărit-o pe ea în timp ce-și executa ritualul de înfrumusețare: cu măști și produse cosmetice pentru îmbunătățirea tenului, scrie libertatea.ro.

„Eu îmi fac măști, dar ea nu. Cred că este prea mică. E încă prea devreme, dar învață de la mami, vede. Eu nu prea sunt de acord cu cosmeticele, rujuri și altele la vârsta ei. Nu, nu. Este prea devreme”, a declarat Andreea Marin pentru sursa citata.

Totusi, Violeta a primit permisiune sa se dea cu oja. Dar numai in vacante, niciodata cand merge la scoala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu