1 februarie 2017

Anastasia din "Kosem" s-a intalnit cu jurnalistii si cu managementul Kanal D la un restaurant turcesc din Bucuresti! Toti au indragit-o din primele minute pe frumoasa actrita cu origini romanesti

Frumoasa actrita Anastasia Tsilimpiou a sosit in aceasta dimineata in Romania, tara natala a tatalui ei.Amuzanta, volubila si naturala, Anastasia este o persoana pe care o indragesti din primele minute de conversatie. Frumoasa actrita s-a intalnit la pranz, la restaurantul Divan, cu mai multi jurnalisti, dar si cu managementul Kanal D Romania.
Protagonista noastra si-a cucerit interlocutorii cu farmecul ei si le-a impartasit cele mai interesante intamplari de pe platourile de filmare ale superproductiei "Kosem". Anastasia a povestit de asemenea cum isi petrece timpul liber, ce inseamna actoria pentru ea si, nu in ultimul rand, despre relatia deosebita pe care o are cu parintii ei.Modesta, actrita a acceptat sa se pozeze cu toti fanii care si-au dorit o amintire de ea si nu a uitat nici de admiratorii de pe instagram carora le raspunde prompt intotdeauna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu