1 februarie 2017

Adelina Pestriţu îşi serbează ziua de naştere la Miami

FullSizeRender
Anul acesta, vedeta îşi va aniversa cei 30 de ani în America. Iată ce o aşteaptă acolo.Al doilea majorat, aşa cum mai este numită aniversarea celor 30 de ani, o va prinde pe Adelina Pestriţu tocmai la Miami. Aşa se face că, pe 2 februarie, bruneta va petrece cu mare fast la peste 30 de grade!

“Dacă anii precedenţi am dat petreceri cu 200-300 de invitaţi, mai ceva ca la nuntă, pentru acest nou capitol din viaţa mea am ales să plec în Statele Unite ale Americii, la Miami mai exact, unde mă aşteaptă câţiva prieteni de suflet, români şi americani, care, atunci când i-am anunţat că voi veni să mă serbez acolo, deja au făcut planul de distracţie şi călătorii. Sunt câteva obiective turistice pe care nu le-am bifat atunci când am mai fost, dar de dată această sunt cap de lista.”

O mare iubitoare de soare şi de plajă, Adelina a ales să meargă la Miami, acesta ocupând primele locuri în topul preferinţelor ei turistice: “Vibe-ul oraşului este unul pozitiv care te duce cu gândul la vacanţa perfectă şi la filmele pe care le-am vizionat de-a lungul timpului. Este curat şi foarte civilizat, iar locuitorii care sunt veniţi de prin toate colţurile lumii emană multă energie pozitivă”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu