30 ianuarie 2017

Viorel Bălan, adolescentul cu 90.000 de prieteni pe Facebook a implinit 18 ani ! Mama baiatului ii ureaza felicitari : '' Au trecut 18 ani din ziua în care ai început să aduci fericire în viața mea! ''


Viorel Bălan este unul dintre cei mai populari adolescenți din România. Puștiul în vârstă de 16 ani din județul Bacău este urmărit pe Facebook de 90.000 de oameni și este foarte apreciat pentru statusurile și filmulețele pe care le publică.
Ieri baiatul cu popularitate foarte mare pe contul de socializare  a implinit o varsta frumoasa in care acesta se poate bucura ca a devenit adolescent.Mama tanarului nu s-a putut abtine incat l-a felicitat extrem de frumos,pe langa mesaj mama tanarului a postat si o fotografie in care apare un tort formidabil '' Dragul meu, astăzi este ziua ta! Au trecut 18 ani din ziua în care ai început să aduci fericire în viața mea! Te-am iubit încă din prima secundă, ai crescut sub ochii mei dintr-un bebeluș vesel și adorabil într-un tânăr încrezător pe propriile puteri, sunt foarte mândră de tine! Am fost alături de tine în orice moment, chiar și acum îmi amintesc nopțile pe care le petreceam cântând cele mai frumoase cântece doar pentru a te adormi. Te-am învățat primele cuvinte, ți-am citit mii de povești, te-am crescut cu drag și te-am educat frumos! Sunt mândră de tine, preaiubitul meu fiu! Sunt mândră de la cer la pământ de un infinit de ori de tine! Și...așa cum am fost 18 ani alături de tine și te-am ținut în inima mea caldă și iubitoare așa voi face veșnic! La mulți ani, scumpul meu fiu! '' a scris Luminita Balan,mama baiatului pe contul de socializare.
Fotografia postată de Luminita Balan.

(Marius Baldovin )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu