16 ianuarie 2017

Vedetele noastre au case de vacanță în toată lumea

dan balan
Nu mai e o modă să-ți cumperi o casă la munte ori pe Litoral, la acestă concluzie la care au ajuns multe din vedetele noastre.Vedetele noastre s-au îndrăgostit de diverse locuri de pe mapamond și și-au cumpărat proprietăți .Aşa arată apartamentul lui Dan Bălan din cartierul milionarilor, Manhattann, New York

Dan Bălan (39 ani), fostul component al trupei O-Zone, solistul care a dat cel dintâi boom pe piaţa muzicală mondială cântând în limba română, deţine un apartament în inima New York-ului, în Manhattan. Din apartamentul său, situat la etajul 25, are vedere la magistralul Empire State Building, unul dintre cei mai faimoşi zgârie-nori din secolul trecut. Bălan, al cărui succes- ”Dragostea din tei” (a ajuns numărul 1 în 30 de ţări şi s-a vândut în peste 12 milioane copii pe întreg mapamondul -, locuieşte de peste opt ani la New York, unde mai deţine o casă.

Însă, în luxosul apartament ce artistul l-a prezentat unei publicaţii ruseşti, și care costă, conform cursului pieţei imobiliare zonale, circa 800.000 dolari, Bălan nu petrece mult timp. În ultimii ani artistul petrece mai mult timp la Moscova unde are multe concerte.Compozitorul Boby Stoica are plaja sa în Thailanda

Globetrotter din pasiune, Bobby Stoica, fostul compozitor și membru al trupe Voltaj, și-a cumpårat o bucățică de plajă în Thailanda. Este țara în care, de ani buni, Boby și soția sa, solista Alexandra Ușurelu, petrece mai mult de o lună la fiecare început de an. Locul a fost cumpărat cu un preț rezonabil, secretul fiind împărtărșit doar prietenilor. Oaspeți la căsuța sa de pe plajă i-au fost mai mulți artiști dar și fostul său coleg de trupă, Călin Goia.

dan-balan

Ionuț Dolănescu are casă lângă Disneyland Orlando, Florida

Ca și mama sa, reputata Maria Ciobanu, care s-a mutat în Los Angeles, lângă Camelia, sora solistului, Ionuț a fost convins de familia sa să investească într-o casă în Orlandă, Florida. Artistul, care încă nu a dobândit cetățenia americană, se află peste ocean în iernile de peste an, împreună cu cei trei copii ai săi, dar și Doinița, soția sa.
fb1563447ec54a6590a5ae289fda206a
”Îmi iubesc țara nespus însă, pentru viitorul copiilor mei, Statele Unite reprezintă o opțiune mult dorită. Este mai tot timpul cald iar, bucuria copiilor mei, lângă noi se află unul dintre cele mai mari parcuri de distracții din lume, Walt Disney”, ne-declarat Ionuț care a locuit timp de patru ani la Sidney (Australia), unde a deœinut un mic apartament. În București locuiește în fosta casă a tatălui său, care este revendicată și de Dragoș, fratele său vitreg.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu