10 ianuarie 2017

Un interpret de muzica populara se mandreste cu folclorul : '' Cant de 30 de ani si stiu cu ce se leaga muzica populara '' ! Vezi ce cantaret de la noi spune asta

Imagini pentru ionica bala
Si-a inceput cariera artistica profesionala de cand era in perioada liceului si anume in cadrul Liceul Energetic ,  unde a infiintat un taraf de muzica populara cu care si-a inceput  cariera artistica dar si spectacolele care au urmat in perioada liceului .
Imagini pentru ionica bala

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro , interpretul de muzica populara a vorbit deschis cu reporterii gazetamondena.ro  despre cariera artistica profesionala si cum a inceput sa colaboreze cu altii solisti in folclorul romanesc '' In anul 1980 am inceput sa iubesc folclor din ce in ce mai mult aici ,si cand spun asta in anul respectiv am participat si la un festival din Brasov care nu era doar si poate sa nu obtin aplauze de la publicul ce imi ascultau piesele , am 30 de ani de muzica '' a mai declarat cantaretul de muzica populara Ionica Bala .


Ionica Bala,mai precizeaza ca niciodata nu poate sa isi lase meseria de cantaret  ''  Cant de 30 de ani si stiu cu ce se leaga muzica populara '' a mai spus cantaretul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu