31 ianuarie 2017

Un fost model de la noi o cunoaşte bine pe Melania Trump

Valentina Pelinel 203
O vedetă din România a ajuns s-o cunoască pe actuala Primă Doamnă a Americii pe tărâmul comun al modei.Două manechine din două foste ţări comuniste: România şi Slovenia. Ambele femei frumoase şi cu cotă mare pe podiumurile internaţionale. Ambele iubite ale unor puternici oameni de afaceri. Şi ambele mame de băieţi.
Valentina Pelinel 202

E vorba despre Valentina Pelinel, manechin de succes în Statele Unite ale Americii, care a cunoscut-o pe Melania Trump (fostă Knauss/Knavs) cu ocazia mai multor prezentări de modă.„În urmă cu câţiva ani, pe vremea când Valentina era un apreciat model internaţional şi prezenta pentru toţi designerii importanţi ai lumii, precum Balenciaga sau Cavalli, ea a interacţionat de multe ori şi cu actuala nevastă a lui Trump. Melania era şi ea manechin şi între cele două a existat o relaţie de colegialitate şi de respect”, au dezvăluit persoane din lumea modei.
Valentina Pelinel 200


La rândul ei, Valentina Pelinel confirma anul trecut faptul că intrase în anturajul lui Donald Trump.

„Cinci ani am avut acelaşi iubit, Victor Hugo, ceea ce mi-a adus protecţie şi i-a impiedicat pe cei din jur să mă vadă şi să mă trateze ca pe o femeie ieftină, cum s-a întâmplat cu altele. El e patronul celei mai mari fabrici de piele din America de Sud, locuieşte la New York şi colaborează cu mari nume ale modei. Aşa am intrat în cercurile unor celebrităţi ca P. Diddy şi Donald Trump”, declara Pelinel în cadrul unui interviu.

Într-adevăr, Valentina Pelinel a trăit mult timp la New York şi a acumulat o avere bunicică din modelling. Şi, asemeni colegei sale slovene care s-a căsătorit cu magnatul Donald Trump, româncei i-au plăcut bărbaţii puternici, care au reuşit în politică şi afaceri: fostul soţ Cristian Boureanu şi tatăl copilului său, Cristian Borcea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu