9 ianuarie 2017

Transformările Ralucăi Turcan FOTO

15350626_1317299938334356_2923585297291322747_n
Politiciana a revenit în prim-plan odată cu numirea ei în funcţia de preşedinte interimar al PNL, moment în care am sesizat că a trecut prin nişte schimbări majore.Nu vrem să intrăm în niciun comentariu politic. Din acest punct de vedere, vor exista mereu discuţii pro şi contra. Noi ne limităm la detaliile ce ţin de imagine şi de stil. Iar, în ceea ce o priveşte pe noua şefă a liberalilor sesizăm o evoluţie notabilă.

În primul rând, am observat o schimbare în garderoba doamnei Raluca Turcan (40), care pare să prefere mai nou, deux-pièces-urile elegante, accesorizate cu broşe şi eşarfe – ceea ce denotă o maturizare a stilului personal, mult mai rafinat şi mai potrivit funcţiei sale decât rochiile mulate şi ţinutele pe care le alegea acum câţiva ani.

Totodată, şi coafura sa e mult mai elaborată, iar noua tunsoare îi dă un aer distins politicienei, care este şi mama unui băieţel de 9 ani.

Nu putem, însă, să nu observăm şi ajustările făcute la nivelul feţei – şi aici nu ne referim la machiaj, ci la modificările făcute cu ajutorul bisturiului şi a fillerelor. Cel puţin, asta reiese comparând vechile sale fotografii cu cele noi. De pildă, în 2005, când era membră a PNL, nu își făcuse încă nici o operație estetică. În schimb, din 2008, Raluca Turcan are un nas mai mic și buze mai pline. Tot prin analiza comparativă a fotografiilor, bănuim că botoşăneanca și-a făcut şi lifting facial, și-a injectat pomeții şi și-a ridicat sprâncenele. Desigur, totul pentru a-şi îmbunătăţi imaginea. O sfătuim, însă, pe soţia lui Valeriu Turcan să fie prudentă cu aceste intervenţii estetice, ca să nu ajungă precum starurile hollywoodiene care au căzut victime acestui trend şi s-au ales, într-un final, cu trăsături ca de pisică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu