16 ianuarie 2017

Soliștii români se bat pe aceleași nume de scenă. Transsexualul Inna face concurență cântăreței

lorena
Haosul din muzica românească este înreținut și de lipsa de originalitate a multora care țin morțiș să se reprezinte cu titulaturi care deja în ofertele de pe piață. Așa se face că există două Lorena, Emma, iar mulțimea încă identifică doi Ionuț de la Ro-Mania ori două Elena Mandinga, de asemenea, există doi artiști Inna, Sensual ori Silvia, diferențiați de imagine, stil și modul în care se semnează.Pe Lorena, solista pop și Lorenna, solista etno, le desparte doar o litera, în prezentări. Prima are numele ”protejat” și înregistrat de OSIM (Oficiul de Stat pentru Inventii și Mărci) de Dj Sava, și zice că n-o deranjează că, fonetic, cu titulatura sa se reprezintă la tot ce înseamnă sărbătoare rurară și Sanda Iosif, care se prezintă Lorenna. ”Numele său are doi de ”n”, deci nu există motive de ceartă între noi”, susține Lorena, care, din cauza situației, se prezintă Lorena Ben.

Cei de la Ro-Mania se tot dau idignați se asocierea cu Ionuț Voicu, solistul care a dat indentitate trupei de la începuturile sale, dar îl scoate în evidență pe actualul, pe care îl cheamă-ghici-tot Ionuț, de la Ro-Mania. Ionuț Andraș.În istoria trupei care seamnănă cu un ansamblu, la câte schimbări s-au efectuat-Mandinga- în aceepțiunea iubitorilor genului au rămas două soliste, care chiar dacă nu mai sunt în formație, sunt încă identificate drept Elena de la Mandinga. Elena Gheorghe și Elena Ionescu.

ionut-ro-mania

Deși a fost un proiect născut pentru pomeni electorale publice și nunți, culmea, fetele de la Senzual s-au simțit amenințate de Simona Senzual căreia i-au cerut să-și schimbe titulatatura pe motiv că derutează opinia publică și, cu greu, pot spăla mizeria adunată de numele starletei mondene amintită. Discordia ”s-a rezolvat” după ce Simona a devenit Sensual.

Inna, românca al cărei succese s-au auzit la radiourile din întreaga lume are o ”competitoare” chiar în țara sa, nimeni alta decât ”atletica” Inna, un cântăreț transsexual originar din Oradea care a câștigat tilul de ”Miss travestit”, care a strâns experiență lucrând cu alt faimos cântăreț, Naomi, într-un bordel în Frankfurt.

inna-transsexual

Una bucată Emma a colaborat cu trupa Sistem, iar alta îi susține moralul și cântă cu Tavi Colen, în calitate de iubită, Silvia Sârbu, care se prezintă de ani buni Sylvia simte un discomfort când aude că are o ”sosie” care se prezintă Sylvie, fosta Etno alias Silvia Stanciu, iar Măruță și doar atât se recomandă un solist de muzică de petrecere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu