21 ianuarie 2017

Simona Trasca vorbeste despre incendiul de la Bamboo. Cum a pornit totul si ce a salvat-o pe ea si pe Loredana Chivu - "Lore a tipat: 'FOOOOC'. S-a creat mare panica. Am fugit afara, fara genti si haine..."Clubul Bamboo din Capitala a ars in totalitate. 41 de persoane au fost duse la spital. Sapte au ramas internate, iar o victima este in stare grava.

Simona Trasca si Loredana Chivu au fost noaptea trecuta in Bamboo, iar blonda a acceptat sa vorbeasca despre teroarea din club.

"Eram in club cand a luat foc. Imi amintesc ca a tipat Loredana Chivu: "Fooooc!!!". Am luat telefonul si am fugit cu ea afara. N-am luat genti si haine. S-a creat mare panica. Era negru, fum, nici nu vedeam pe unde sa iesim. Am avut noroc ca am stat la primele mese, Dumnezeu a tinut cu noi. De obicei, noi stateam la mesele din spate.

Am vazut flacari, funingine, eram neagra pe picioare. Baietii care au stat la masa cu noi au luat gentile noastre si au iesit si ei. Cand am reusit sa iesim din club am luat o la fuga pe strada. Era o zarva si o panica incredibila. 
Eu am facut soc. Am ajuns acasa si doua ore am plans si am tremurat incontinuu. Oricum, cei de la club au fost foarte organizati. Auzeam numai "evacuati, evacuati!". Au scos oamenii afara, au incercat sa stinga focul", a declarat Simona Trasca , potrivit site-ului wowbiz.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu