25 ianuarie 2017

Reporneste scandalul intre fostele Andre. Andreea Balan, dezvaluiri despre bataile crunte din copilarie

Reporneste scandalul intre fostele Andre. Andreea Balan, dezvaluiri despre bataile crunte din copilarie
Zilele trecute, Andreea Balan a povestit in cadrul unei emisiuni ca a avut o copilarie traumatizanta si ca tatal sau o batea foarte des.

“Orice ii spui copilului tau ramane in subconstientul lui pentru ca asta e o rana. In concerte mergeam doar cu tatal meu, mama lucra. Am avut o copilarie draguta pana la 10 ani, dar s-a terminat totul cand am inceput sa cant! Apoi eram un robotel, care era pus sa execute, sa danseze asa cum i se spune. Foarte multe lucruri au existat in spate, certuri si discutii. A trebuit sa fac ani de terapie pentru ca ramasesem blocata emotional in trecut. Erau doua personalitati, copilul din mine si adultul, adica artista Andreea Balan, care crescuse peste noapte. Intram in contradictie. Eu am bani sa-mi cumpar papusi acum, dar e tarziu. Nu am avut papusi! El a fost tata pana la 10 ani, dupa aceea s-a transformat intr-un manager, relatia era impresar-artist. Eu trebuia sa execut si daca nu faceam, mai primeam si o palma. Am fost trasa de par. Si Andreea Antonescu era batuta cu furtunul!”, a povestit Balanca in cadrul unei emisiuni tv.Imediat dupa ce Andreea a facut aceste declaratii, tatal artistei s-a infuriat, dar si Andreea Antonescu, fosta sa colega. Conform unor surse din anturajul ei, cantareata a aflat de afirmatiile blondei cand era in America si a promis ca va face lumina cand va ajunge in tara.

“Andreea era plecata in America. a aflat de declaratiile facute de Balanca din presa. Niste fani i-au trimis mesaje cu link-uri cu articole. S-a enervat. A fost deranjata si nu intelege ce legatura avea ea cu problemele Andreei cu tatal ei. Antoneasca spune ca nu a fost batuta cu furtunul si daca era ceva de povestit despre copilaria ei o facea ea. A promis ca va regla problema cand va veni in tara si dupa ce va avea si o discutie cu fosta ei colega de trupa”, sustin surse din anturajul Antoneascai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu