10 ianuarie 2017

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit!

oana-roman-si-marius-elisei
Începutul de an vine cu o veste şoc! Oana Roman şi Marius Elisei se pare că au ajuns în pragul divorţului. După mai multe încercări de a-şi salva mariajul, cei doi par că se îndreaptă spre o separare. Mesajul soţului vedetei, la o zi după onomastica soţiei ridică multe semne de întrebare

.S-a vorbit mult despre iminenţa unui divorţ în cuplul Oana Roman-Marius Elisei şi se pare că cei doi nu şi-au rezolvat problemele în căsnicie nici acum. Au pus problema despărţirii şi în această primăvară şi se pare că au reluat discuţiile pe acest subiect pe canapeaua unor emisiunilor tv. Mesajul publicat de soţul vedetei pe profilul lui de socializare, la doar o zi după Sfântul Ion, vine să întărească ideea unui divorţ, mai ales că Marius şi-a anunţat prietenii că este din nou singur.
status
Cuvântul “divorț” se aude de mai bine de un an şi jumătate în casa Oanei Roman și a lui Marius Elisei. Vedeta a mărturist în trecut că trece printr-o perioadă de cumpănă în căsnicie, iar problemele au început din cauza banilor. Cei doi au început să vorbească despre separare încă din vara anului 2015, când Marius și-a umplut portbagajul cu haine și a plecat de acasă .

”Într un final….așteptarea a luat sfârșit…. Drumurile noastre …sunt diferite”, este mesajul scris pe Facebook de Marius Elisei semn ca se desparte de Oana Roman.În plus, pe pagina de Facebook a acestuia, apare că nu se mai află într-o relație.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu