30 ianuarie 2017

O vedeta de la noi se recasatoreste din nou ! Vezi cand are nunta si cu cine ! FOTO

Imagini pentru elena basescu

La doar câteva luni după ce a anunțat că a divorțat de Syda, Carmen Harra, celebra clarvăzătoare, a făcut o previziune și anume, faptul că aceasta se va căsători în 2019.

În cadrul unei emisiuni TV, Carmen Harra a afirmat că Elena Băsescu își va reface viața alături de un bărbat care-i va oferi liniște și suport emoțional.
Imagini pentru elena basescu
"Eu cred ca ea se va recasatori, dar nu acum imediat pentru ca e inca un an destul de tulburel. Anul prin care trece ea acum, 2017 din punct de vedere emotional nu ajuta pentru a-si reechilibra starile ei si pentru a-si aduce un partener in viata ei. Abia anul 2018, mai mult 2019, va aparea in viata ei altcineva si sunt absolut convinsa ca ea se va recasatori. Se va casatori cu cineva cu care va avea o relatie mai compatibila si mai de durata, mai solida, unde va avea o rezonanta si un suport emotional. Lucrurile in viata se intâmpla pentru un motiv si se intâmpla chiar daca ele par dramatice, spre binele nostru. Aici am niste lucruri foarte bune de spus", a declarat Carmen Harra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu