31 ianuarie 2017

O recunoști? Toată lumea se-ntreabă ce și-a făcut la față!

Khloe-Kardashian
E plecată într-o vacanță în Costa Rica, de unde și postează nenumărate cadre uimitoare. O fotografie recentă a reușit, însă, să-i facă pe fanii internauți să se întrebe ce se întâmplă cu chipul starletei de este atât de transformat.Vorbim despre Khloe Kardashian și despre imaginile pe care le postează pe Instagram din vacanța sa însorită. În una dintre imagini, vedeta de 32 de ani apare total transformată, lăsându-i pe fani total deconcertați. Aceștia, dar și noi, ne întrebăm ce și-a făcut Khloe la față, încât arată atât de diferit.

Unii afirmă, desigur, că vedeta ar fi călcat pragul doctorului estetician, însă noi credem că e vorba de unghiul în care e făcută fotografia, dar și de micile trucuri estetice la care a apelat, cum ar fi lentilele colorate și bronzul căpătat în vacanță. ”Arăți diferit. Ce s-a întâmplat?”; ”Omg, ești atât de frumoasă, însă ce ți-ai făcut”, se-ntrebau câțiva dintre internauți.
52281758 Reality star Khloe Kardashian is spotted leaving a studio in Los Angeles, California on January 13, 2017. During a recent interview Khloe's troubled ex husband Lamar Odom had this to say about his former love: "Um, honestly? I want my wife back." FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Voi ce spuneți? A apelat Khloe la ajutorul vreunui chirurg? Sau e vorba de vreun truc? Ce-i drept, anul trecut, Khloe declara că este clar PRO operații estetice, și că nu e nimic scandalos în a apela la ele dacă simți nevoia. ”Cred că operațiile estetice ar trebui privite ca make-up-ul. Când îți vopsești părul, îți schimbi înfățișarea, și nu cred că e ceva greșit în asta. Așa că oamenii ar trebui să apeleze la fillere sau operații estetice sau la ce vor ei, căci este vorba despre deciziile lor.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu