31 ianuarie 2017

O cantareata de la noi a parasit Romania ! Afla de ce ? Vezi acum cu ce se ocupa o vedeta de la noiA popasit prin cantecul si jocul popular,ea este Ienea Ana, o tanara care a razvnit in muzica populara in anii 2000,acum tanara are ce povesti si  ce amintiri o leaga de cantecul si jocul popular.

S-a nascut in judetul Caras-Severin ,Veredin , intr-un sat de munte unde si folcorul pare sa o perindeze atat de mult incat aceasta sa si debuteze ca interpret vocal.


In EXCLUSIVITATE pentru ziarul gazetamondena.ro Ienea Ana ,a vorbit deschis cu reporterii gazetamondena.ro despre trecutul care l-a impartit in muzica dar si de altele '' In scoala generala din satul meu natal mi-am inceput cariera artistica profesioanala,acolo se dansa pe ritmuri populare banatene si se canta in coruri ca eu  cantand cu totii in cor ,dintr-o  odata doamna invatatoare mi-a spus sa ies din cor insa eu am crezut ca am gresit ceva incat sa ma scoata tocmai pe mine din cor insa am fost placuta cand doamna invatoare mi-a spus ca am calitati vocale si ca trebuie sa merg mai departe si cum toata lumea canta doamna m-a pus sa cant singura si sa merg pe drumul muzici singura , am ramas placuta de ce mi-a spus doamna invatoare chiar nu am crezut ca voi ajunge pana aici '' a declarat Ienea Ana pentru Gazeta Mondena.


Si-a inceput cariera artistica profesionala de la varsta de 6 ani 


A inceput sa cante la varsta de 6 ani si a castigat numeroase premii,insa aceasta sustine ca a fost descoperita de invatatoarea care i-a atras atentia ca ea are inclinatii spre muzica  ''Imi aduc aminte si acum cand eu cantam melodia '' Tara mindra romaneasca  / Pace lume sa traiasca '' erau cantecele patriotice pe timpul acela ,si anume timpul comunismului si de atunci pana acum am terminat Scoala Generala ,insa la fiecare serbare locala sau in turnee si in alte orase eu eram cantareata scoli chiar m-am bucurat din Veredin ,am terminat scoala generala si am urmat sfatul profesorului meu din Veredin sa continui studile muzicale  '' a mai spus Ienea Ana pentru Gazeta Mondena.

Ienea Ana are cu se poate lauda,tanara care a parasit Romania pentru Italia are o poveste tulmultoasa pentru cititori gazetamondena.ro '' In timp cat am facut scoala de muzica am inceput sa fac anumite spectacole in Resita ,cu diferite ansambluri ale Banatului ,si asa am inceput sa si colaborez cu solisti cunoscuti din Banat cum ar fi Mihai Iova si Daniel Iova,Nicu Novac ,Nicoleta Voica si asa mai departe  ,am terminat scoala de muzica si arte ,si asa am terminat cursurile de specialitate insa nu in muzica era un liceul sederugic din Resita , in timp ce faceam scoala de muzica am facut primul meu album cu formatia Simion Florea din Caransebes ca se intitula ''Ma cunosc ca-s din Banat si asa mai departe '' a mai declarat Ienea Ana pentru Gazeta Mondena.


In tineretea cantecului popular si-a lansat albume muzicale


Fosta interpreta de muzica populara,Ienea Ana asa cum toata lumea o cunoaste de Anisoara Ienea si-a incepu tineretea prin cantecul popular si anume aceasta a inceput sa isi lanseze doua albume muzicale '' Am lansat al doilea meu album cu formatia Petrica Nicoara Sirbu,intitulat cu numele meu Anisoara ,dupa care un alt album muzical l-am intitulat Anisoara Ienea si Mihai Ianc ,urmind Universitatea de Vest ''Vasile Goldis  din Arad ,specialitatea : Tehnician Specialist ,agent vamal '' a declarat cantareata Ienea Ana pentru Gazeta Mondena.


In 2003 dupa ce a lansat ultimul album al artistei  intitulat ''  O maicuta '' a vazut ca muzica este pentru mine si ca e viata mea '' Am analizat cu atentie carierà " si am zis eu vreu sa ajung mai departe ... am hotarit sa merg in strainatate sa urmarez Conservatorul de Muzica asa am si facut am mers in Italia . Viața mea artistică se caracterizează prin două puncte diferite în timp și cu mult în timp. Acest lucru se datorează faptului că, așa cum se întâmplă cu multe femei, dragostea pentru oamenii apropriati te pune sa iei o hotarire și sa te sacrificii. Astăzi, eu nu mai sunt fata fara griji de acum douăzeci de ani, dar o femeie care se simte ralizatata si satisfacuta pentru tot ce am facut in trecut cu onesta  '' a declarat Ienea Ana.


A lasat cantecul popular pentru a deveni fotomodel 

Artista are o dezamagire ,faptul ca a lasat cantecul si jocul popular pentru a defila pe podiumurile din Italia,tanara a parasit Romania pentru un trai mai bun si anume a lasat cantecul pentru a deveni ceea ce avea in inima si anume si de a deveni un fotomodel cunoscut '' Imi pare rau ca am lasat muzica dar intre timp sunt mindra de mine ce am fost in trecut cintareata si ce sunt acum fotomodel ,am început să particip cu succes în Italia, cu unele concursuri de frumusete am cistigat multe concursuri și de acolo, am intrat într-o agentie de moda din Milano și am început o serie de cooperari cu stylisti cu unii designeri și publicitate ca o parte din care veți vedea primul fotografiere în această primăvară și vară.am în vedere, de asemenea, posibilitatea de a ma întoarce în lumea muzicii, dar cum sunt o perfectionista, o voi face numai după ce a pregătit din nou vocea mea și, dacă formarea pe care o voi face, va da rezultate . Îmi amintesc mereu cu plăcere acele momente petrecute în Balcani, Statele Unite și Scandinavia în nenumărate turnee .. Aș vrea să merg din nou pe scenă și am să o fac cind o sa fiu bine pregatita vreau sa va transmit emotii cu vocea mea și cu cântecele mele.Am proiecte mari și propuneri interesante. Dar, repet, va trebui să le pun în applicare  '' a conchis Ienea Ana pentru Gazeta Mondena.

(Marius Baldovin)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu