31 ianuarie 2017

Mioara Roman se teme pentru viata fiicei sale, Oana!


Oana Roman s-a hotarat. Merge la doctor de bunavoie, nu de nevoie, sa se opereze. De data aceasta interventiile vor fi estetice, pentru ca isi doreste sa scape de burta si de gusa. Decizia Oanei este insa terifianta pentru mama ei, mai ales ca vedeta a trecut pe langa moarte atunci cand a nascut si a suferit complicatii grave dupa cezariana.

A fost întotdeauna o femeie cu forme. Totuşi, până la vârsta de 41 de ani, fiica fostului prim-ministru al României, Petre Roman, nu a apelat la esteticieni. ”Am avut mereu un complex, nu voiam să fac poze din profil din pricina asta. Am guşă de când mă ştiu. Abdominoplastie de reconstrcuţie trebuie să fac. Îmi taie toată burta şi îmi trage pielea în jos", a explicat Oana la o emisiune TV.

Ea a rămas cu o cicatrice mare în zona abdomenulu şi a suferit trei intervenţii după ce a avut o gravă infecţie abdominală, fiind la un pas de moarte. ”La ce probleme a avut ea după naşeterea copilului, m-aş mira să se lase tăiată doar pentru un moft fizic. Sănătatea contează cel mai mult”, a declarat Mioara Roman


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu