9 ianuarie 2017

Laurette, insarcinata? Prima reactie a vedetei

Laurette, insarcinata? Prima reactie a vedetei
Laurette are o viata foarte agitata dupa ce a divortat. Vedeta a fost surprinsa in repetate randuri alaturi de Ion Tiriac, insa nu a dorit sa confirme relatia.
Recent, mulatra a fost surprinsa de paparazzi si la farmacie, cumparand un test de sarcina. In cadrul unei emisiuni la care a participat recent, Laurette a marturisit insa ca nu este insarcinata si ca testul l-ar fi cumparat pentru o prietena.

 "(...) Da, am cumpărat un test de sarcină. (...) NU am cum să vă mint, pentru că paparazzii Spynews sunt cei mai buni. Şi mai recunosc că-n momentul în care mi-am făcut acest test de sarcină. Sunt nişte imagini reale, dar adevărul e altul. E foarte frumos să fii mămică, cred că e cel mai frumos lucru care i se poate întâmpla unei femei. (...) Dacă e să fie vreodată, evident, că mi-aş dori să fie băiat. (...) Nu sunt însărcinată. Nu-mi doresc în momentul de faţă. (...)M-am dus în farmacie, pentru că una dintre prietenele mele se simte foarte rău de câteva săptămâni şi nu ştie de ce. Şi m-a rugat să mă duc, pentru că s-a gândit că e însărcinată. (...) Tatăl ei nu a sunat nici de ziua ei, nici de Nicolae, nici de Moş Crăciun. (...) Nici măcar nu a venit niciodată să o ia pe Selena, are un program de vizită. (...)", a declarat Laurette în cadrul emisiunii "Star Matinal"/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu