31 ianuarie 2017

Incepe un nou sezon MasterChef. Ce schimbari aduce, in afara de noi juratiDin 13 februarie, la ProTV incepe un nou sezon al celui mai iubit show culinar. De data aceasta jurati vor fi chefii Samuel Le Torriellec, Razvan Exarhu si Liviu Popescu, insa schimbarile in formatul de succes nu se opresc aici.


Dacă până acum concurenții erau obișnuiți să își prezinte preparatele gata făcute în fața juraților pentru a obține cel mai râvnit șorț din România, de această dată ei vor intra în grupuri la duel și vor găti în fața juraților un preparat dintr-o categorie pe care ei au declarat-o ca fiind preferată.

"Noile reguli ale acestui sezon sunt foarte interesante! Pregătim multe surprize, care vor ridica show-ul la următorul nivel și vor aduce în fața telespectatorilor emoție, tensiune, suspans, dar și distracție, voie bună și explozii de bucurie! Cei trei jurați sunt de-a dreptul savuroși! Se completează perfect, începând cu seriozitatea lui Chef Samuel Le Torriellec, umorul lui Chef Răzvan Exarhu, până la profesionalismul lui Liviu Popescu, totul pentru ca cei ce își doresc cu adevărat un loc în bucătăria MasterChef să aibă parte de o viziune completă asupra acestui domeniu. Noi ne-am distrat foarte tare la filmări și abia aștept să văd rezultatul!", a declarat Răzvan Fodor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu