21 ianuarie 2017

Imaginile care dovedesc ca in Bamboo se fuma! Au fost surprinse in urma cu o luna! Clubul a luat foc in aceasta dimineata. Pana acum 38 de raniti

Imagini incredibile au fost surprinse chiar in urma cu o luna in clubul care s-a facut scrum in aceasta dimineata! In interior se fuma!
FOTO : wowbiz.ro

Chiar daca legea prevede amenzi de pana la 500 de lei pentru persoanele fizice si pana la 15.000 de lei pentru firme, nimeni nu pare sa bage asta in seama. O dovedesc imaginile surprinse in urma cu o luna in Clubul Bamboo din Capitala, cel care a ars din temelii in aceasta dimineata.

Potrivit imaginilor prezentate, desi lucrul cu foc deschis era interzis in incinta incaperilor si, de asemenea, era interzis fumatul, unii gasisera o portita prin organizarea unui... eveniment rezervat doar pentru anumite persoane. Lucrurile acestea pe care le tot vedem prin Bucuresti si prin restul tarii sunt nici macar la limita legii, ci sunt profund ilegale! Daca dam o invitatie sau punem un criteriu de intrare, el se transforma din spatiu public in spatiu privat. Nicidecum! Singura varianta in care am putea fuma intr-un astfel de spatiu ar fi sa inchidem barul si sa ne strangem un grup de prieteni.", a declarat atunci Adrian Cuculis, avocat.

Si reprezentantii de la ISGU atrageau, in urma cu o luna, atentia ca fumatul este in continuare interzis in spatiile publice.
FOTO : wowbiz.ro

"In primul rand, este foarte importanta respectarea capacitatii de primire a salilor in care se desfasoara astfel de evenimente cu public numeros. Este importanta instruirea personalului pentru a lucre cu mijloacele de interventie, vorbim de stingatoare. In cazul in care localul in care aveti de gand sa petreceti e prea aglomerat, este indicat sa parasiti zona, inainte ca o situatie de urgenta sa apara.", a declarat, la vremea respectiva, Catalin Chirca, de la Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.
Cert este ca imaginile au fost surprinse chiar in clubul Bamboo, iar evenimentul, indiferent de motivul si imprejurarile in care fusese organizat, era unul care stransese un numar impresionant de persoane, particulari si vedete, asa ca nu se poate discuta niciodata de organizarea unei intalniri restranse... intre prieteni.
Un incendiu a izbucnit, sâmbătă noaptea, în clubul Bamboo din Capitală, acesta arzând în totalitate. 38 de persoane au fost transportate la spitalele din Capitală, fiind intoxicate cu fum. Una dintre victime, intubată. 27 autospeciale SMURD, la faţa locului.
Un incendiu a izbucnit, sâmbătă noaptea, în clubul Bamboo din Capitală, acesta arzând în totalitate.
Un incendiu a izbucnit, azi noaptea, în clubul Bamboo din Capitală, acesta arzând în totalitate. 38 de persoane au fost transportate la spitalele din Capitală, fiind intoxicate cu fum. Una dintre victime, intubată. 27 autospeciale SMURD, la faţa locului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu