19 ianuarie 2017

EXCLUSIV ! Zi trista pentru colegii actorului , ION BESOIU : '' Doamne ! din ce in ce ne pierdem si suferim intre noi '' ! Vezi ce actorii il plang pe actor

Imagini pentru ion besoiu

Pe langa rudele greu lovite de pierderea lui Ion Besoiu , disparitia din randul celor vii a apreciatului actor a adus multa tristete si in randul marii familii a artistilor autohtoni.

Imagini pentru ion besoiu

O parte dintre ei au gasit, insa, puterea sa vorbeasca public despre cel care le-a fost coleg si prieten in deceniile in care au slujit cu totii scena teatrului sau au lucrat la productii cinematrografice dintre cele mai iubite de public.
Imagini pentru rodica bitanescu
Moartea lui Ion Besoiu a adus o mare durere in sufletul colegei sale de la Teatrul National din capitala, respectata Rodica Popescu Bitanescu. “Este o durere pentru mine”, a marturisit actrita, scenarist si regizor totodata. De fapt, Bitanescu a vorbit despre “cea mai mare durere pe care am primit-o”, explicand faptul ca “dintre toti actorii care au disparut pana acuma, Ion Besoiu m-a lovit cel mai tare, pentru ca el face parte din noi. Era prietenul nostru, colegul nostru, iubitul nostru '' a declarat apropiatii actorului pentru ziarul Gazeta Mondena.

(Alexandru Vlahuta )

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu