11 ianuarie 2017

EXCLUSIV : '' Am indragit muzica si portul popular de mic copil '' !Vezi ce cantareata de la noi spune asta


Ea este Monica Balogh, o interpreta de muzica populara din judetul Bihor,acolo a cunoscut  muzica si portul popular .Are varsta de 19 ani si provine dintr-o comuna din judetul Bihor .

In EXCLUSIVITATE pentru ziarul gazetamondena.ro , stam de vorba cu solista de muzica populara din Bihor in care ne povesteste cu drag ce inseamna pentru ea folclorul si portul popular '' Am indragit muzica si portul popular ,am primit multe incurajari din partea familiei si prietenilor sa fac acest pas catre muzica populara. Si asa am inceput cariera mea de artist in urma cu aproximativ II ani , cu ajutorul doamnei Romina Nemes Silaghi care este si in prezent profesoara mea de canto . Primele evenimente la care am participat cu mari emotii au fost zilele comunelor , apoi au urmat emisiunile tv si alte evenimente private . '' a declarat cantareata de muzica populara Monica Balogh.


Cantareata mai precizeaza ca nu e tocmai usor sa ajungi unde vrei sa fi si ca intodeauna trebuie sa il ai pe Dumnezeu in inima ta ,fara el nu se poate '' Cariera de artist nu este tocmai usoara necesita multe sacrificii atat din partea mea cat si a familiei mele care ma sustin in continuare atat moral cat si financiar . Pe viitor ca si orice interpret imi doresc sa duc cat mai departe folclorul bihorean si sa aduc un strop de fericire in inimile oamenilor. Pentru mine scena este locul prin care pot sa transmit publicului ceea ce simt cu ajutorul cantecelor '' a cochis cantareata pentru Gazeta Mondena.

VIDEO :


(Marius Baldovin )


Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu