25 ianuarie 2017

Ea e cea mai sexy cantareata de muzica populara din Bihor ! FOTO

Imagini pentru monica balogh
E sexy, frumoasă şi extaziază publicul atunci când urcă pe scenă. Mai ales cănd aceasta face show de zile mari cand canta pentru publicul ei.DINTRE talent si sex-appeal, cel mai probabil in cazul cantaretelor de muzica populara am opta pentru prima varianta. Exista insa si exceptii! Iar cea mai mare dintre ele este, fara indoiala, frumusetea.
Fotografia postată de Monica Balogh.

Este vorba despre Monica Balogh,o cantareata de muzica populara din Oradea ,aceasta promite fanilor sai cat mai multe proiecte muzicale .
Fotografia postată de Monica Balogh.

Monica Balogh cu o cariera artistica profesionala in spate, indragita interpreta are un atu la care multe dintre colegele ei de breasla doar viseaza: un sex-appeal incredibil, dar si mult curaj.“Exista un destin scris in care cred, iar faptul ca am ajuns sa privesc aceasta parte din mine cu seriozitate facand ca o pasiune sa devina profesie, o datorez unui drum trasat de cineva de-acolo care este departe de mine . Repertoriul creat de mine confirma faptul ca acest destin mi-a fost scris. Fac bine sau nu ceea ce fac, asta nu pot spune eu,sunt doar un creion in mana lui Dumnezeu“, spune cantareata de muzica populara ,Monica Balogh pentru Gazeta Mondena.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu