21 ianuarie 2017

BREAKING NEWS! INCENDIU în Bamboo. Focul a ars în totalitate Clubul din București. ISU: Nu SE ȘTIE dacă nu a rămas cineva înăuntru. Tribunalul Bucuresti a dispus începerea urmăririi penale. BILANȚ ACTUALIZAT: 38 de rănițiIncendiu din Bamboo a izbucnit în momentul în care înăuntrul erau sute de tineri. Toți au fost evacuați, iar unii au sărit în apa lacului din apropiere. La fața locului au fost mai multe mașini de pompieri și ambulanțe care acordă primul ajutor, dar și scafandri.UPDATE 10:00 S-a deschis un dosar penal la Sectia 7 Politie. Sunt audiate primele persoane.


La nivelul Ministerului Afacerilor Interne, s-a activat o linie telefonică - 021 206.40.50, unde rudele celor care s-au aflat în clubul Bamboo pot suna pentru a obține informații despre persoanele transportate la spital.
De asemenea, oricine deține informații relevante despre alte posibile victime sau legate de izbucnirea incendiului pot suna la numărul respectiv de telefon.

UPDATE 09:20 Clubul Bamboo nu avea toate actele în regulă pentru autorizație de funcționare, a declarat la Digi24 viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu. „Cred că a funcționat și cu bunăvoința fostelor autorități”, a spus oficialul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu