23 ianuarie 2017

Andrei Năstase renunţă la burlăcie

Bianca si Andrei Nastase
Gata, în sfârşit s-a hotărât! Înainte de-a devenit tată, fiul cel mare al fostului premier Adrian Năstase, se va căsători cu partenera lui, Bianca Ciuvăţ.Vestea a transpirat în presă, după ce s-a aflat că Andrei Năstase (30) a depus actele pentru cununia civilă. Cu alte cuvinte, după o relaţie de şapte ani cu designerul Bianca Ciuvăț, fiul lui Adrian Năstase e pregătit să facă pasul cel mare.

Anunţul era, cumva, previzibil, după ce am aflat, la sfârşitul anului trecut, că iubita lui a rămas însărcinată. Totodată, această uniune a fost întârziată de problemele cu legea ale socrului mic, George Ciuvăţ, condamnat într-un dosar de evaziune fiscală.

Nunta e grăbită şi de apropierea datei la care se va naşte fiul Biancăi şi al lui Andrei, prevăzută pentru începutul lunii aprilie.“Pentru mine Bianca e femeia perfectă şi a fost dragoste la prima vedere, chiar dacă ea nu m-a crezut mult timp. Ne-am întâlnit într-un local, aveam cunoştinţe comune. Ea intra, eu ieşeam. Am stat un minut, cât a schimbat două cuvinte cu prietenul meu. Am făcut rost de numărul ei şi i-am spus «vreau să ieşim în oraş, vreau să bem o cafea. E ok să ne vedem în 5 minute?». De la primele întâlniri i-am spus «Bianca, pentru mine ai fost dragoste la prima vedere». Normal că ea nu mă credea şi, uite, s-a dovedit, căci după cinci ani şi jumătate îi spun acelaşi lucru”, a declarat Andrei Năstase pentru Click!, în urmă cu doi ani.

(Ana Maria Nedelcu )


Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu