6 decembrie 2016

Vedete ignorate in Romania, dar cu succes urias afara


Otilia Bruma sau LouLou, iubita lui Luis Lazarus, sunt aproape necunoscute in Romania, insa au o lista lunga de concerte la care sunt solicitate in strainatate. Printre destinatiile acestora se numara Irak, Turcia, dar si SUA.


LouLou – Andreea Maria Lazăr a ajuns să susţină concerte peste graniţă, după ce s-a remarcat la concursul „X-Factor”. Saptamana aceasta a cântat în Irak, la Erbil, dar, lista ei de concerte este foarte lungă. „În ianuarie o să fiu timp de două luni într-o croazieră. Dar o să am şi patru concerte la New York şi la Las Vegas. Pe 2 decembrie am cântat la Erbil, în Irak, unde am susţinut un program de muzică populară arabă. În SUA voi cânta trei ore, mai multe genuri muzicale”, a declarat LouLou pentru Click.

Otilia Brumă (24 de ani) ale carei hituri ”Bilionera” şi ”Diamante” au incins boxele va cânta în Azerbaijan, la Baku, dar si în Austria, Germania sau Turcia.

In afara de acestea, mai sunt sunt insa si nume mult mai cunoscute care nu au atat demulte solicitari de concerte in Romania, insa zboara des peste hotare pentru a se intalni cu fanii. Printre acestea se numara Inna, care are cel mai numeros public in Mexic, dar si Alexandra Stan care este adorata de japonezi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu