12 decembrie 2016

'' Muzica este totul pentru mine '' ! Vezi ce cantareata de muzica populara spune asta ! FOTO


Bianca Maria Matei ,este unul dintre adolescenții ce poartă pe umeri responsabilitatea de a duce mai departe tradițiile și folclorul bihorean , în calitate de solista de muzică populară. Vine din Comuna Balc ,Bihor ,  iar până în prezent a participat la numeroase concursuri și festivaluri de profil, adunând premii peste premii.

In EXCLUSIVITATE , pentru ziarul gazetamondena.ro , stam de vorba cu Bianca ce promite ca o sa aduca pe mainii bune folclorul bihorean '' Muzica este totul pentru mine . Ma face sa simt si sa-mi exprim bucuria sau tristetea pe care o traiesc in acel moment. Dupa cativa ani am luat muzica mult mai in serios , sub indrumarea doamnei profesoare Emilia Borza Sugar . Dânsa ma ajutat sa imi dau seama ca muzica ma reprezinta . Prin muzica imi exprim eu toate starile mele '' a declarat cantareata de muzica populara Bianca Maria Matei .


'' Care este cel mai iubit premiu al tău? '' 

Cantareata de muzica populara Bianca Maria Matei are cu ce se  lauda de succesul pe care il are cand vine vorba de spectacole si concursuri ,aceasta ne-a mai povestit ca aduce premii frumoase parintiilor dar si fanilor care o indragesc  '' In anul 2014 a participat la spectacole comunale si locale , la festivaluri cat si altee evenimente . Un an mai tarziu am participat la spectacol organizat de centrul pentru conservarea si promovarea vetrelor folclorice de la Alba Iulia . In prezent sunt la doamna profesoara Romina Nemes Silaghi,care ii multumesc pentru tot ,deoarece ma ajutat si ma sustine in continuare la dezvoltarea abilitatilor mele vocale. Impreuna cu doamna Romina si alti copii din grup am participat la spectacole organizate de Craciun atat in Oradea cat si in alte localitati sau comune , am participat la concursul „Datini si obiceiuri din strabuni” organizat la Cluj-Napoca . De asemenea am participat la mai multe emisiuni Tv :Hora Tv,Favorit ,Agro Tv.Pe viitor imi doresc o cariera muzicala mult mai ampla si lansarea primului meu CD '' a mai declarat Bianca Maria Matei pentru ziarul Gazeta Mondena. 

(Marius Baldovin )Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu