14 decembrie 2016

Lavinia Pîrva: “Orice lucru făcut cu limita, nu dăunează! ”

IMG-20160830-WA0004
Când vine vorba de frumuseţe, solista acordă o atenţie deosebită atât îngrijirii tenului, cât şi siluetei. Ea ne a dezvăluit câteva trucuri care o ajută să aibă un trup zvelt şi să radieze ori de câte ori urcă pe scenă.

Faci parte dintr-o industrie în care pe lângă voce, aspectul fizic are o  importantă destul de mare. Vezi acest lucru că pe o  presiune  sau îţi face plăcere să ai grijă de felul în care arăţi?
Imaginea pe care o ai, că artist, este imaginea care te face să te simţi confortabil. Aşadar, eu nu consider a fi o presiune faptul că îmi place şi îmi doresc să arăt bine, îmi place să am grijă de modul în care arăt, de felul în care îmi îngrijesc tenul. Cred că orice femeie acordă o atenţie deosebită felului în care arată şi aici nu mă refer numai la a folosi creme scumpe sau tratamente costisitoare, ci mă refer la a avea grijă de mai multe aspecte: la alimentaţie, la hidratarea corespunzătoare a organismului, toate fiind în strânsă legătură cu sănătatea. Evident,în această meserie, poate acordăm o mai mare importantă apariţiilor noastre, fără însă a exagera. Toate lucrurile făcute cu limita sunt de bun augur.

Se spune că frumuseţea ţine şi de atitudine. Ţi se pare a fi un clişeu sau adevăr?
Nu mi se pare un clişeu, chiar cred cu tărie în faptul că o femeie cu o atitudine corespunzătoare emană frumuseţe, senzualitate, naturaleţe, în funcţie de situaţie. Atitudinea este extrem de importantă!

Cât de mult timp acorzi îngrijirii personale?
Nu pot să spun că îmi petrec toată ziua prin saloane de înfrumuseţare sau în faţă oglinzii. Nici timpul nu este aliatul meu în această direcţie, mereu am câte ceva de rezolvat, ori sunt înstudio, ori fac o şedinţa foto sau sunt la vreun concert. Însă am grijă că de fiecare dată să acord atât timp cât reuşesc şi este necesar, astfel încât să am mereu o înfăţişare proaspătă şinaturală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu