7 decembrie 2016

Jorge a aflat ce sex are bebeluşul lui şi al Ramonei

Jorge si sotia
George Papagheorghe şi soţia sa, Ramona, aşteaptă venirea pe lume a primului lor copil. Acum, că au aflat şi ce vor avea, băiat sau fată, au dat vestea şi fanilor.Bucurie mare în familia lui Jorge (mai nou, cu numele de scenă George), a cărui familie se va mări cât de curând.

El şi soţia sa, Ramona, aşteaptă primul lor bebeluş – şi al treilea copil al familiei!

Iată anunţul făcut online de fericitul tătic:

„Nu doar că am aflat sexul bebeluşului dar vi-l spun şi vouă.  Dragilor, aştept de mult clipa asta. Am o bucurie în suflet imensă când vă scriu acum. Sunt extaziat. Îmi dau seama că cele mai mari bucurii în viaţă sunt copiii şi realizările lor”, a scris el pe blogul personal.

„Când eram mic mă visam cu 3 copii. Aşa îmi venise mie informaţia. Am ajuns până acum la nr. 2, însă, ce credeţi? Per total, am 3 copii. Fetiţa mea, Karina, fetiţa soţiei mele, Ilinca, şi vine şi cel de-al 3 bebe, care în sfârşit balansează situaţia şi testosteronul în casă.  Da!!! Vom avea un băieţel”, a anunţat artistul cu mare bucurie.

„E unul din cele mai frumoase momente din viaţa mea. Mi-am dorit din tot sufletul să fie băieţel. Să nu mă înţelegeţi greşit. Era perfect şi dacă era fetiţă. Plus că am experienţă cu fetele şi ar fi fost mai simplu. DAR, aşa cum spune vorba din popor, trebuia să ducă cineva numele mai departe (asta a fost cu dedicaţie pentru tată, care a plecat în altă dimensiune dinainte de a se naşte Karina). Aşa că numele de Papagheorghe este safe!”, se mândreşte el.

„Situaţia devenea dramatică dacă ar fi fost fetiţă. Într-un sens bun. De ce? E evident. Eram singur între cele două fete (Karina şi Ilinca), soţia mea, până şi pisica e fată + că atunci când mergem în concediul de vară o luăm şi pe mama mea. Deci clar aş fi fost în inferioritate numerică şi mai mare dacă nu ar fi fost băiat”, glumeşte George.

„Lăsând gluma la o parte, vreau să-i mulţumesc soţiei mele că este însărcinată cu un băieţel perfect sănătos. Este o realizare imensă pentru amândoi. Şi îi mulţumesc pentru curaj şi încredere”, a încheiat el într-o notă laudativă faţă de Ramona.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu