2 decembrie 2016

Irina Mohora isi lasa bebelusul in grija sotului si se ocupa de 160 de copii

Irina Mohora si Asociatia sa "Zambetul Ingerilor" continua traditia inceputa in urma cu 3 ani. Anul acesta, pe 6 decembrie, de la ora 13:00, asociatia va organiza evenimentul caritabil "Ajuta-l pe Mos Nicolae sa imparta zambete". Beneficiari vor fi 160 de copilasi proveniti din centrele de plasament din Bucuresti.Irina Mohora este probabil una dintre putinele vedete de la noi care fac gesturi de marinimie si generozitate nu numai de Sarbatori, ci pe tot parcursul anului.
In urma cu 3 ani, ea a infiintat Asociatia Zambetul Ingerilor si a initiat campanii de prevenire a cersetoriei, impartind pachete, seara de seara, nevoiasilor care se strang in zona Garii de Nord din Capitala.Si tot o traditie, au ajuns sa fie si evenimentele asociatiei sale, organizate de Sf. Nicolae.
In urma cu 7 zile, prezentatoarea tv a nascut un baietel si, teoretic, se credea ca anul acesta actiunea sa nu va mai avea loc. Iata insa ca, Irina Mohora alege sa nu intrerupa actiunea "Ajuta-l pe Mos Nicolae sa imparta zambete". Ea isi va lasa bebelusul nou-nascut in grija sotului, pentru a aduce zambetul pe buzele celor 160 de copii.
Pe 6 decembrie, asa cum s-a intamplat si in anii trecuti mai multe persoane publice, din domenii diferite, se vor transforma in ajutoarele lui Mos Nicolae si pentru o zi vor fi voluntarii Asociatiei Zambetul Ingerilor. Au confirmat prezenta: Catalin Botezatu, Adina Buzatu, Florin Chilian, Maria Radu, Andrei Nourescu, Mirela Vescan, Tily Niculae, Camelia Baltoi, Geanina Ilies, Andreea Runceanu, Diana Bart, Dorin Chiotea, Chef Jakob Hausmann. Ei isi vor pune la dispozitie timpul si energia si vor ajuta la pregatirea meniului pentru copilasi, vor servi si strange masa pentru ei, se vor juca cu cei 160 de copii din centrele de plasament si vor pregati pungutele cu dulciuri si carti pe care le vor da copiilor la finalul actiunii, din partea lui Mos Nicolae. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu