13 decembrie 2016

Dorian Popa se insoara!


Dorian Popa si iubita sa, Claudia, au stabilit data nuntii! Cei doi indragostiti urmeaza sa se casatoreasca in vara lui 2017!Dorian Popa marturiseste ca este pregatit sa devina tata. Cantaretul se pregateste deja sa isi construiasca o casa in apropierea Capitalei.

“Este extraordinar sa lucrezi cu copiii si ma bucur ca de cand sunt la Next Star mi-am descoperit si copilul din mine. Ma incarc cu foarte multa energie pozitiva. Propriul copil va fi curand, dupa ce-mi indeplinesc visul de a construi o casuta. De indata ce trece iarna, o sa ma apuc de constructie si sper eu in cateva luni sa si termin. Am muncit foarte mult in 2016 , am pus banuti de o parte si acum trebuie sa concretizez visul”, a declarat Dorian Popa, citat de Libertatea.

Preturile mari din Bucuresti l-au facut insa se reorienteze. “Mai greu in Bucuresti, pentru ca sunt foarte scumpe terenurile, o sa fie langa Bucuresti, in comuna Domnesti. Sper ca pana de ziua mea, pe 7 august sa termin casa. Deocamdata vreau sa fac o casuta cu 3 dormitoare, o sufragerie, un etaj”, a precizat Dorian Popa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu