8 decembrie 2016

Ardiles din ”Las Fierbinți”, salvat în ultimul minut

ardiles mihia margineanu las fierbinti

Simpaticul Ardiles din serialul ”Las Fierbinţi”, de la PRO TV, a fost în pericol real. Din fericire, Mihai Mărgineanu a fost salvat în ultimul minut.Artistul Mihai Mărgineanu este forte îndrăgit de români. ”Îl place femeile” pentru cântece sale inedite, dar și pentru personajul năucitor Ardiles din serialul”Las Fierbinți”, de la PRO TV.
mihai margineanu avion cessna

Nu se mulțumește cu atât și visează să devină pilot de avion de linie, după cum mărturisește pe pagina sa de Internet. Îi trebuie un număr mare de zbor pentru a trece testul, de aceea profită de orice moment liber pentru a zbura. Pasiunea este atât de mare încât artistul și-a cumpărat propriul avion, ultraușor, un Cessna.Luni, la ora 15,47, a decolat de pe aeropotul Băneasa din Capitală, pentru a își mări numărul de ore la manșă. A zburat ”frumos, peste întinsele câmpii”, peste resturile de păduri, a zărit chiar și cârciuma lui Bobiță din Las Fierbinți, din Prahova. S-a întâlnit și cu un zbor de gâște sălbatice la o altitudine de 1200 de picioare (380 m).

Când se pregătea să se îndrepte spre pista de aterizare a aflat că nu se poate, din pricina unui avion de linie care a aterizat ”pe burtă” fără să activeze trenul de aterizare.

”Păi, eu ce fac? Unde dracuʼ mă duc iou acum cu cessna? Controlorul de trafic mă trimite la Clinceni, aeroport cu pistă pe iarbă și neiluminată, în întunericul nopții! Răspund civilizat, că cică: NEGATIV! Controlorul de trafic, semi-panicat de incidentul în derulare, mă îndrumă către aeroportul de rezervă … Craiova. Până acolo fac minimum 50 de minute! Mai bine mai stau p-aci, prin aer!”, a povestit Mihai Mărgineanu.

Până la urmă, a fost îndrumat spre Aeropotul Internațional Otopeni unde a aterizat prin fața unui ditamai avion Tarom.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu